Uiteraard bent u ook tijdens de Feestdagen van harte welkom. Bekijk hier de diverse mogelijkheden.  

Restaurant Alacarte

Restaurant Alacarte bevindt zich in de zijvleugel van De Prinsenhof. In de voormalige slaapvertrekken van het koninklijk onderkomen treft u nu een hedendaags restaurant met een spannende combinatie tussen historische elementen en moderne, strakke interieur lijnen. Met uitzicht op de monumentale Prinsentuin dineert u op één van de mooiste plekjes van Groningen.

De keuken, onder leiding van Gabriel van der Wal, creëert gerechten op klassieke basis met speelse invloeden uit alle werelddelen. Samen met keukenchef Christian de Vries, kookt chef-kok Van der Wal met respect voor natuur en de seizoenen.

Het restaurant staat onder leiding van maître-sommelier Ronald Aikes. Samen met zijn team zorgt hij ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Op de uitgebreide wijnkaart treft u spannende en vernieuwende wijnkeuzes, tezamen met wijnklassiekers uit de oude wereld. Voor de wijn-spijs combinaties wordt continu gezocht naar wijnen uit de gehele wereld die de gerechten op bijzondere wijze complementeren.

Het culinaire team verwelkomt u graag vijf avonden in de week, van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18:00 uur.

Download hier de huidige menukaart

Reserveren?

Via de module rechts kunt u online een reservering plaatsen. U ontvangt na het maken van de reservering een bevestiging per mail. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 050 - 317 65 50.

Restaurant Alacarte is gesloten van 30 december 2018 tot en met 14 januari 2019

Reserveren Restaurant Alacarte