Grand Café Prinsenhof

Hartje centrum van Groningen, bijna letterlijk in de schaduw van de Martinitoren, treft u De Prinsenhof en aangrenzend de sprookjesachtige Prinsentuin.

Centraal gelegen in dit monumentale complex is Grand Café Prinsenhof, in een voormalige fraterkerk uit 1436. Met balkenplafonds, historisch glas-in-lood en metershoge ramen ademt deze ruimte een-en-al historie. In combinatie met een eigentijdse inrichting heeft het een sfeer van ontspannen chic.

De mogelijkheden zijn uitgebreid: van een snelle salade met verse jus, tot een ontspannen driegangenmenu met een keus uit de fraaie wijn-selectie van De Prinsenhof, aan u de keus!

klik hier voor de openingstijden van het Grand Café.

Bekijk hier de dagkaart
Bekijk hier de avondkaart

Genieten op het terras

Prinsenhof Groningen beschikt over twee terrassen, waarvan het terras grenzend aan de Prinsentuin alleen exclusief voor besloten groepen beschikbaar is. 

Zodra u vanaf het Martinikerkhof onder de monumentale poort doorloopt bevindt u zich in de binnentuin. Het terras in de binnentuin beschikt over plusminus 100 zitplaatsen en als de zon schijnt, is er altijd wel een plekje in de zon. Het terras diende lang geleden als binnenhof van de Fraterkerk en ademt geschiedenis uit. Het is hier heerlijk vertoeven!

Op het terras serveren wij de kaart van het Grand Café. U kunt hier goede koffie drinken, lunchen, borrelen en dineren. Helaas is het niet mogelijk om op het terras een tafel te reserveren. 

Reserveren?

Via de module rechts kunt u online een reservering plaatsen.
U ontvangt na het maken van de reservering een bevestiging per mail.
Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 050 - 317 65 50.

Cocktails

Van donderdag tot en met zaterdag vanaf 17:00  staat een getrainde cocktail maker voor u klaar om voor, tijdens of na uw diner een perfecte cocktail te maken. Een Dry Martini, Whiskey Sour of Mai Tai zijn enkele klassiekers die we in stijl voor u bereiden. 

Reserveren Grand Café

 

 MG 9023-2-grandcafe