Van vergadering tot intieme bruiloft

Voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten biedt Prinsenhof Groningen tal van mogelijkheden en arrangementen. Dat kan voor kleine gezelschappen en grote groepen tot 200 personen in 1 ruimte. Besloten borrel, receptie, vergadering met lunch of diner, een intieme bruiloft? Leg ons uw wensen voor en we maken een exclusief arrangement op maat. 

 

De mooiste dag van uw leven viert u bij Prinsenhof Groningen

Op deze prachtige locatie kunt u geheel in stijl het “Ja” woord aan elkaar geven. Van intieme bruiloft bestaande uit enkele onderdelen tot een compleet door Prinsenhof verzorgde dag, wij verzorgen graag uw huwelijksdag.

Prinsenhof Groningen biedt u alles onder één dak en midden in de stad Groningen. Na elkaar het “Ja” woord gegeven te hebben verzorgen wij graag de receptie en het diner voor u. Dit in verschillende ruimtes met ieder een eigen sfeer. Bij mooi weer kan de receptie plaatsvinden op ons terras aan de Prinsentuin. En wat dacht u van het huwelijksdiner onder een eeuwenoud balkenplafond met uitzicht op de Prinsentuin. De invulling van zowel de receptie en het diner stemmen wij graag af op uw wensen.

Een huwelijksceremonie in Prinsenhof Groningen kan alleen plaatsvinden in combinatie met meerdere onderdelen van uw huwelijksdag. 

Feest

Een exclusief feest organiseren is mogelijk in Prinsenhof Groningen. Echter, is dit alleen mogelijk wanneer u exclusief gebruik maakt van alle ruimtes en de 34 hotelkamers.

 

We zetten graag uw wensen overzichtelijk voor u op papier. Neem contact op via 050 - 3176550 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Ruimtes Prinsenhof Groningen

prinsenzaal

Prinsenzaal

De Prinsenzaal is gelegen aan de voorzijde van Prinsenhof Groningen en biedt uitzicht op het Martinikerkhof en het terras op het binnenhof. De zaal kan op verschillende manieren gebruikt worden: voor besloten lunches en diners, voor vergaderingen met lunch en/of diner en uiteraard voor feestelijke bijeenkomsten. Voor een receptie biedt de Prinsenzaal ruimte aan 100 personen, voor lunch of diner is er ruimte voor 70 personen en voor vergaderingen is er in theateropstelling plaats tot 70 personen.


tuinkamer-lowres

Tuinkamer

Een bijzondere plek voor bijzondere bijeenkomsten: de Tuinkamer. Deze ligt aan de achterzijde van de Prinsenhof en biedt uitzicht op de monumentale Prinsentuin. Daarnaast beschikt de Tuinkamer over een eigen terras grenzend aan de Prinsentuin. De zaal kan gereserveerd worden voor een borrel (100 personen), voor lunch en diner (30 personen) en voor vergaderingen met of zonder lunch of diner.
 MG 9441-restaurant

Restaurant Alacarte

Een exclusieve bijeenkomst verdient een exclusieve ambiance: Restaurant Alacarte. Voor lunch of diner biedt het restaurant ruimte aan 64 personen. Wilt u met uw gasten aan één grote tafel zitten, dan is er plaats voor 25 personen.


Private Dining

Een intiem diner of exclusieve lunch met vrienden, familie of zakenpartners, Of een vergadering in klein comité? Prinsenhof Groningen biedt de mogelijkheid voor private dining en meeting op niveau. Uw gezelschap zit aan tafel in een sfeervolle exclusieve ruimte van Restaurant Alacarte. In dit ‘privé-restaurant’ is plaats voor 9 personen aan 1 tafel.


kelder

Gewelvenkelder

Uw borrel of receptie in een historische en unieke ruimte: de gewelvenkelder van Prinsenhof Groningen. De Gewelvenkelder biedt ruimte aan ongeveer 35 personen.