hotel | reviews

 
Slapen als een prins, genieten als een vorst

De 34 kamers in hotel Prinsenhof Groningen zijn allemaal verschillend. De grootte, de indeling, de historische details, het is allemaal net even anders. Toch zijn er ook overeenkomsten. Kwalitatief doen ze niet voor elkaar onder.

Wat dacht u van een kamer met een eeuwenoud balkenplafond? Of van een douche met uitzicht op de Martinitoren? Wilt u wakker worden met uitzicht op de Prinsentuin? Wenst u de ruim bemeten suite op de begane grond? Of juist de zoldersuite van zeventig vierkante meter? We adviseren u graag welke kamer het beste bij u past. 


Alle kamers beschikken over gratis WIFI, gratis minibar, Acqua di Parma badartikelen en een iPod dock. Het ontbijt wordt geserveerd in het Grand Café. De couvertprijs van het ontbijtbuffet bedraagt €19.50 per persoon.


Een vorstelijk verblijf combineren met een culinaire belevenis. Klik hier voor de Culinaire zomerarrangementen van Prinsenhof Groningen. 


Ook kunt u gebruik maken van valet parking, waarbij onze receptiemedewerkers uw auto parkeren. Deze service is beschikbaar van 07:00 tot 22:00 uur en het tarief bedraagt €25,- per nacht. Vanwege beperkte beschikbaarheid wordt reserveren aanbevolen.


Tripadvisor2016tripadvisor 2017  tripadvisor 2018

ql hotels restaurants